Mindig nézem a visszaszámlálót és rá kell hogy jöjjek, mindjárt itt van tényleg! Annyira hihetelen ez az egész! Sokan azt mondták, hogy lassan fog tellni az idő, ezt én cáfolom, úgy megy mintha húznák előre:-) Olyan jó nézni, hogy pár ismerősőm is várandós/Volt , és most otthon van a pici baba, illetve nem sokára nekik is kint van:-)

Vasárnapi "Jóslatok"

Khm. Egy szép vasárnap hajnalban arra ébredni, hogy fogalmad nincsen mi "kell", mi nem kell csak egyszerűen szenvedsz. Görcsölt a hasam, plusz hányingerem volt. Minden jött, minden honnan! A mosdóban kuporogva csak azon járt a fejem, hogy tuti ez még semmi ennél vagy 10x rosszabb lesz!Levert a víz és annyira de annyira magatehetetlennek éreztem magam. Mentsváramhoz bementem a szobába, illetve anyuhoz és próbáltam ébresztgetni, hogy hahó egy kicsit rosszul vagyok, csak szólok! Édesanyám kómás reakciója: Jól van, semmi baj, aludjál csak!:D Mint jó kislány tanácsot elfogadva bementem a szobába és visszafeküdtem. Egyre jöttek a fájások, hál istennek nem rendszereződtek, olyan 8-15 percenként jöttek amik kb 20-40 másodpercig tartottak. Legalább 2 órán keresztül szaladgáltam a mosdó és szobatávon. Roberto is felébredt arra, hogy furcsa hangok jönnek:D Én csak csendben nyöszörögtem és Istennel próbáltam kontaktot teremteni, sikertelenül. Lényeg ami lényeg, hogy elmúlt és az éjszaka hátralevő részét alvással tölthettem.

Hétfő-A nap, mikor minden sikerül!!!!!!!!

Hétfő reggel keltünk Robertoval és célba vettük az önkormányzatot, Ellie baba neve miatt illetve az apasági miatt. A hivatalba érkezve a recepciós hölgy csak nevetett rajtunk. Tudta a kérdésünket szinte: - Jó reggelt kívánunk! Az apaságit jöttünk megcsináltatni! - A hölgy csak mosolygott mert megint rosszkor mentünk. Az ügygfélfogadás kezdetéig még volt bő 2 óra! Nos, Robi a harcot feladni készült, de tartottam benne a lelket, hogy el kell intézni ez a MI napunk! És a lehetetlen bekövetkezett.... ELINDULTUNK MEGVENNI A A MOSÓGÉPET!!!!!!! Egy csodás gép gazdája lehetek!! És ami még szebb, a tonna mosatlan is örül, hogy végre toiszta lesz:)! A mosógépet megvásárolva el is indultunk haza, hogy beizzítsuk a gépezetet! No de ne hogy azt hidd, hogy minden fenékig tejfel! A bérház második emelete maga a mennyország!! Olyan magasan van!! De a három úriembernek sikerült felvinni a gépet a helyére! Centizve , de befért az ajtón!! Annyi gomb volt rajta, hogy nem győztem csemegézni! Előmosás, vasalás funkció meg minden...Tiszta boldogság! Ebből látszik, hogy öregszem...már egy mosógép ekkora örömöt okoz:D                                                                                                        Mikor végeztünk elmentünk a hivatalba, ahol végre volt ügyfélfogadás is. Az elsőre kellett felmenni de úgy 2 hónapja lépcsőfóbiámn van, és semmi kedvem megmászni így a liftbe szállva érkeztünk meg a másodikra. Hallotuk , mikor csukodott a lift ajtaja, hogy egy nő is az apaságiról érdeklődött. Imádkoztunk a liftben, hogy ne hogy hamarabb érjen oda!!! Ahogy kinyílt az ajtó azonnal gyors léptek, ne hogy beelőzzön:DDDD A névről annyit, hogy picit bonyolúltabb mint írták/mondtál. Mikor megszületik Ellie, akkor az lesz a neve hogy ELLI- na ez így nem jó! De mondták, hogy a kislány ,megszületése után 3 hónapunk van arra, hogy útlevelet illetve hivatalos papírt szerezzünk arról, hogy Olaszországban engedélyezett e a név. A nagykövetséggel már kapcsolatban vagyunk, és nagyon készségesek és segítőkészek. Ők azt moöndták, hogy a hivatal kap olyan papírt amit kötelesek lesznek most elfogadni. Nos, ez majd kedden kiderül!                                                                                                          Mint mondtam, tudtam hogy úgy is szerzek időpontot magamnak ultrahangra, így is lett! Kedden 10:15 perckor Ellie kukkolóban leszünk (nagyon remélem, hogy nem a múltkori kukilátó lesz ott). Mivel már leszakadóban voltak a lábaim, így gondoltuk hazamegyünk és pihenünk. De, Robi feldobta a témát amiről Ő is tudja,. hogy úgy sem utasítom vissza... Menjünk IKEA-ba! Nem kellett 2x mondania, rávágtam hogy oké!! Nos, ikeáig elvonszoltam magam, csak a cél lebegett előttem, a szép szőnyeg!!!:DDDD Na meg a lusták növénye a művirág:D Nos meg is vettük és haza is hoztuk:)

Szerdai nap- Én a festő! Na meg a tiszta babaruhák!

A szép szerdai reggelem nem is kezdődhetett volna másképp, mint festéssel! Rámjött a művész ösztön:D Egy fél nap alatt sikerült kifestenem a nappalit! Nagyon szép lesz a végén, a festés meg még tetszik is!

Az összes kis iciri-piciri babaruha ki lett mosva! Olyan nagyon jó érzés volt őket teregetni. Talán még ilyen gondoskodással és odafigyeléssel nem teregettem, mint most!

Péntek- Készen Ellie baba szobája!

Megint egy jó napra ébredtem, beindult a fészekrakó ösztön! Neki álltam a szobának. Mindent lefertőtlenítettem és rendbe tettem. Az ágyacskát, szekrényt mindent lemostam! Teljesen higénia várja haza Ellie babát:-)! Elég fárasztó voltm főleg hogy 2 teljes órát végigvasaltam pihenés nélkül. Érdekes, még nem lakik baba a szobában, de a jellegzetes illat már érezhető!:) A finom illatos baba mosóporral mosott ruhák illata vasalás után, csak úgy terjengett a lakásban! Most megleplek tieket a kész babaszobával! Persze még nem húztam fel az ágyneműt, azt majd anyuék  megcsinálják míg kórházban vagyok:-)

Olyan büszke vagyok....:-)!!!

Ezen a héten csak lógatom a lábam, és pihenek. Igaz nincs sok a hétnől, de megpróbálok pihenni! Jövőhéten hétfőn megyek a dokimhoz, akitől valószínüleg megkapom az NST-RE az időpontot. Elvileg jövőhéttől már tényleg mennem kéne! Kedden lesz Robika szülinapja, és pont kedden van az Ultrahang így hárman ünneplünk:-) Nagyon várom már, hogy láthassam de vígasztal a tudat, hogy hamarosan nem csak egy LCD kijelzőn csodálom, hanem teljes életnagyságban:-)!

Még egy fotó nektek!

A Kép címe: Lassan itt az idő!!

Ezen a héten sem tudok különbet írni a terhes tünetekről, mint előző héten!

Fáj a hátam, de most nem annyira. A séta kevésbé megy!! Esténként hasmenés illetve hányinger és hányás:-( Viszont, valamivel jobban alszok! (amikor alszom):-)