39+5 nap

A hét elején az orvosomnál voltam. Végre Roberto is el tudott kísérni. 
Az emelkedett vérnyomásom megint előjött. 
A reggelemet NST vizsgálaton kezdtem meg. Jó sok kismama volt! Az egész olyan mintha futószalagon mennének végig a kismamák. Bemész, gyorsan rádteszik a tappancsokat gyorsan megmérik a vérnyomásod és ennyi. A vérnyomásom első mérésre magas volt, de azt momdták, hogy azt nem írják be várjunk még egy kicsit. Nem vagyok nagy szakértője a dolgoknak, főleg nem az NSTnek, de láttam hogy valami nincsen rendben a géppel. Kb 10 percig 99!!!-es fájásokat mutatott. Állítólag amikor szül a nő akkor szokott 80 körül lenni. Nyilván nem volt fájásom. Nem nézte senki sem, ên meg nem szóltam róla. 20 perc után jött oda az ápoló, aki azt kérdezte, hogy nem a fogtam a tappancsot. Mondom :nem. A másik nővér odajön és azt mondja, hogy rossz néha ez a gép. Mondom oké. Egyébként sem fűzök nagy reményeket ehez a vizsgálathoz. Tulajdonképpen aranyosak, de tényleg. 
NST után irány a doki....
Megint úgy voltam vele, hogy hátha valamit közöl velem ami utal a közelgő nagy találkozásra. 
A rendelőben is volt vérnyomásmérés, ahol megint mondták hogy nem alacsony. De nem vészes. Őszinte leszek, engem azért aggaszt. Ezt az orvosomnak is momdtam. A rendelőben volt ultrahangos vizsgálat mint mindig, ahol ellenőrzik a lepény állapotát és a magzatvizet. Minden tökéletes. Ellie baba is jó lent van (egy jó ideje). Vizsgálat után mondta a doktor, hogy zárt vagyok. A kiskönyvembe C2000 írt, ami annyit jelent, hogy a méhnyak rövidebb lett. Vêgülis egy lehelettel előrébb a célhoz. 
Mivel magyon odafigyelő az orvosom, így tudta jól hogy nagyon aggaszt a vérnyomásom, ezért felírt nekem dopegytet, amiből napi 2x fél szemet kell bevennem.
Kint az aszisztens hölgy meg is jegyezte, hogy Ő már azthitte babával jövök legközelebb. Én is így hittem, de ami késik nem múlik!
Szóval péntek újra NST és a dokit is meg kell, hogy keressem a kórházban.
A napjaim a pihenéssel tellnek el, és azzal hogy a testem összes jeleit próbálom figyelni. Amnyit hozzátennék, hogy nem nehéz mert nagyon nem történik semmi sem.
Ma kedden enyhe hátfájásra lettem figyelmes ami egy picit görcsös, de teljesen viselhető! 
Jönnek a napok, mindig egyel több és több, egyre több kérdés, stb.
Érdekes. Tudom, hogy szimplán odafigyelésből kérdezik azok az emberek akik napi szinten találkoznak velem, de szó szerint....hogy még egyben vagy? És ezt úgy, hogy szemben állok vele a pocakommal. Most mondjam azt, hogy nem?:-)) Persze ez is egy kedvesség, vannak ilyen kérdések bőven. 
A szerda éjszaka és a csütörtök hajnal...
Borzalmas. Ennyi elég is lenne, hogy leírjam. A lábaim és kezeim görcsölése elérték a tetőpontjukat. Nem igen tudtam aludni, hiába borogattam, polcolta, fel, semmi. A forgóim is 100%-ban felmondták a szolgálatot, és ezekkel együtt az idegeim is. Minden idegesített ami a környezetemben volt. 
Hiába számolgatok vissza, már nincs visszaszámlálás... Eljött az idő, de még sem. Már teljesen mindegy. Kedvtelen vagyok, és hisztis.  A legjobb döntés, ha ki sem megyek a házból, mert csak gonoszkodni tudnék. Inkább fekszek, és netezek. De már csömöröm van mind a kettőtöl.
Bújom a fórumokat, ahol mindenki már túl van a nagy napon, 38-39 hetesen, és tök irigy vagyok. 
40. héten is  túl......
Ma voltam NSTn megint. Tökéletesebb görbém nem is lehetett volna.  
Talán ma picit görcsölt a derekam , de semmi más nem történik.
Az NSTN kaptam időpontot vasárnap 7 órára. 
Ma a dokim is ügyeletes volt a kórházban, aki behívott vozsgálatra. Tőle is jókat hallottam:-))) minden rendben van. Zárt méhszáj, és ennyi. :D hétfőn kell felhívnom , hogy a továbbiakat megbeszéljük. Remélem nem kell kivárnom a hétfőt.
Olyan szuper lenne, ha szeptemberi baba lehetne és nem októberi. Tlajdonképpen mindegy mikori, engem csak az érdekel minél hamarabb.
A szülészet előtt álltam, és néztem a friss anyukákat akik tologatják a babájukat az üvegajtó mögött. Olyan furcsa volt belegondolni, hogy én is hamarosan ott leszek, tulajdonképpen bármikor.
De az is érdekes, hogy valamiért nem jut el tudatomig ez az egész... Olyan hihetetlennek tűnik, de miért??
Ránzék amjobb oldali visszaszámlálóra ami nullát mutat egy ideje...
Tik-tak tik-tak tik-tak.....